Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Lelystad in...
Scheepsopgravingen in Flevoland.
Lees hier al het nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Dronten in ...
Lees hier alles over de bestuurscrisis in de provincie Flevoland, die on...
ignore touch
18-03-2018 om 19:00
Dronten - Het winnen van de titel Onderneming van het Jaar Dronten betekent veel voor eigenaar Robert Elshof van Elshof Organic Fruit uit Dronten. Maar ondernemen in de luwte is er niet meer bij. 'Iedereen weet nu wie we zijn en wat we doen'.
ignore touch
15-03-2018 om 13:25
Lelystad - Na vele jaren ervaring als erkend klusser, waarvan de laatste jaren onder de naam A.Voogd KlusexpertXL, krijgt Adri versterking van zijn zoon Kevin.
ignore touch
( Advertorial )
Ooit gehoord van ‘factoring’? Als ondernemer kun je hier veel profijt van hebben. Nooit meer wachten op betalingen van klanten, geen kredietrisico’s en een verzorgd debiteurenbeheer.
ignore touch
12-03-2018 om 14:34
Dronten - Gavi Wijnkopers is donderdag gehuldigd als ‘Meest gastvrije winkel van winkelcentrum Suydersee’. Een mystery shopper van Retail Result heeft hen na een bezoek een hoog cijfer gegeven: 8,73.
ignore touch
12-03-2018 om 12:28
Lelystad - Heynen Systems bestaat 40 jaar. Het Lelystadse bedrijf staat stil bij het jubileum èn bij de groei die de onderneming momenteel doormaakt. Hoe? Door middel van kunst van Aleksander Willemse.
ignore touch
11-03-2018 om 15:23
Dronten - Hoewel het buiten nog volop wintert, staat Zuyver Juweliers in Dronten deze maand in het teken van de zomer. De bruiloften die dan plaatsvinden, worden nu al voorbereid door bijvoorbeeld de trouwringen te kiezen.
ignore touch
09-03-2018 om 16:20
Lelystad - Brasserie De Houtrib is voor de vierde keer gekozen tot leukste restaurant van Lelystad.
ignore touch
07-03-2018 om 16:00
Dronten - De gemeente Dronten heeft Knipscheer Infrastructuur genomineerd voor de Participatiepenning 2018. Dit bedrijf biedt al twee jaar werk aan iemand uit de Banenafspraak en heeft dat werk volledig passend gemaakt voor de kandidaat.
ignore touch
07-03-2018 om 11:05
Lelystad - Het Tuinhuis op de Groene Velden in Lelystad heeft een metamorfose ondergaan. Het sfeervolle houten gebouw is sinds kort van binnen opgedeeld in allemaal mini winkeltjes.
ignore touch
06-03-2018 om 11:50
Lelystad - Gino, voormalig chefkok van Sorrento op het Horecapleintje, speelde al jaren met het idee om voor zichzelf te beginnen. Nu hij eindelijk de stap heeft kunnen zetten, komt zijn droom uit. Na een flinke verbouwing van het pand in de Kamp is zondag Gino's Italian Cuisine geopend.
ignore touch
( Advertorial )
In de winter zijn we meer binnen en maken we het graag gezellig in huis. Vaak knappen we aan het begin van het jaar de woonkamer op.
ignore touch
( Advertorial )
Het aantal oudere werknemers in Nederland stijgt. Het CBS meldt in oktober vorig jaar dat deze ontwikkeling te maken heeft met de toenemende vergrijzing maar ook met de stijging van de arbeidsparticipatie.
ignore touch
02-03-2018 om 17:24
Dronten - De vernieuwde Bruna in Dronten heeft onlangs haar deuren geopend. In de winkel bevindt zich nu ook het ING-servicepunt voor bankzaken.
ignore touch
28-02-2018 om 12:46
Lelystad - Wethouder John van den Heuvel heeft namens het college de felicitaties overgebracht aan directeur Thierry de Jager van Hajé voor de nominatie van de Flevolandse Participatiepenning 2018.
ignore touch
22-02-2018 om 19:45
Lelystad - Elly van Wageningen, wethouder van duurzaamheid, opent zaterdag de nieuwe winkel van De Ekolander Natuurvoeding in het Lelycentre. De winkel is gevestigd in het pand waar Marskramer zat.
ignore touch
( Advertorial )
Afrikaantjes, asters of begonia’s? Heb jij al nagedacht hoe je er van de zomer kleurrijk bij wilt zitten? Als je wilt genieten van een prachtig bloembed komend voorjaar, dan is het nu tijd om te gaan zaaien.
ignore touch
20-02-2018 om 18:35
Lelystad - De christelijke boekwinkel De Fakkel aan de Weversstraat in het Lelycentre wordt zelfstandig. Momenteel wordt hard gewerkt aan een veranderingstraject.
ignore touch
( Advertorial )
Het duurt nog even, maar vanaf 1 mei 2018 gaan voor de zevende keer de Nationale Inbraakpreventie Weken van start. Deze weken worden twee keer per jaar gehouden, in mei en in november.
ignore touch
14-02-2018 om 12:56
Lelystad - We hoeven niet meer de deur uit voor de sushi van Jok Hudepohl. Jok, voor velen bekend als de eigenaar van De Eetalage, start deze maand onder de naam Sushinu.nl een haal- en bezorgservice aan de Havenweg 21 op de Noordersluis.
ignore touch
( Advertorial )
Werkstress is beroepsziekte nummer 1, dat meldt onderzoeksinstituut TNO afgelopen maand. Het blijkt dat vooral werkenden in het onderwijs, de industrie en de sector gezondheid en welzijn stressklachten ervaren.