Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat de Zuiderzeewet werd...
In Boer Wim Zoekt Vrouw volgt de redactie van FlevoPost de verrichtingen...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
ignore touch
17-11-2018 om 16:45
Dronten / Emmeloord - De groothandelsbedrijven van BOL en Van Staveren gaan vanaf 1 januari 2019 samen in het nieuw op te richten bedrijf: BOL | van Staveren B.V., waarin ze ieder voor de helft participeren.
ignore touch
17-11-2018 om 10:00
Dronten - Flevo ict in Dronten houdt op donderdag 29 november een kennissessie over Smart Farming en Internet of Things (IoT).
ignore touch
( Advertorial )
Sinds 1 juli 2018 zijn de wijzigingen in de Arbowet definitief. Na een overgangsperiode van een jaar dienen alle werkgevers, zowel groot als klein, de nieuwe wetgeving op te volgen. Wie dat niet doet, kan een forse boete verwachten van de inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Weet u wat er is gewijzigd? Als het antwoord ‘nee’, is het verstandig om u snel te laten adviseren.
ignore touch
12-11-2018 om 15:38
Dronten - Afvallen met gezonde voeding? Peter van Velzen van Gezond Flevoland in Dronten houdt deze maand voorlichtingsavonden over verantwoord en duurzaam afvallen. ‘De kracht van dit programma is dat je bloedwaardes laten zien wat wel en niet goed voor je is om te eten’, legt hij uit.
ignore touch
12-11-2018 om 08:24
Lelystad - Sinds kort is het mogelijk om tijdens je dagelijks boodschappen bij Albert Heijn Voorhof een heerlijke taart van Bakkerij Prins te bestellen.
ignore touch
11-11-2018 om 13:00
Dronten - Welkoop Dronten bestaat 50 jaar. Deze bijzondere mijlpaal wordt gevierd. Met leuke acties en interessante demonstraties. ‘Het coöperatieve, het samendoen, daar staan we nog steeds voor bij Welkoop’, zegt bedrijfsleider Henk van der Vegt.
ignore touch
( Advertorial )
Het boeddhisme heeft onmiskenbaar vorm gekregen. De spirituele zoektocht van de sieraadontwerper achter Buddha to Buddha heeft veel bijzonders opgeleverd. Elk ontwerp ademt bezinning, zingeving en levensvreugde. Ook bij het dragen voel je de balans en lichtheid.
ignore touch
07-11-2018 om 11:12
Lelystad - Alticom, onderdeel van Cellnex Telecom, is onlangs gestart met de realisatie haar nieuwe datacenter in de mediatoren in Lelystad. Hiermee komt zij tegemoet aan de grote behoefte aan datacentercapaciteit in deze regio.
ignore touch
( Advertorial )
Steigerhouten meubelen geven je huis of tuin een no-nonsense uitstraling. Tegelijkertijd komt het verweerde hout stoer en sfeervol over.
ignore touch
06-11-2018 om 07:25
Dronten - Dop Makelaars start met de verkoop van negen ruime vrijstaande woningen op royale kavels in Parkresidentie Dronten. Op zaterdag 10 november zijn geïnteresseerden van 12.00 tot 16.00 uur welkom op de open dag in het clubhuis van Parkresidentie Dronten.
ignore touch
05-11-2018 om 17:06
Lelystad - IJB Mortel heeft onlangs een nieuwe betoncentrale in Lelystad in gebruik genomen. IJB Mortel, onderdeel van de IJB Groep met de hoofdvestiging in Lemmer, beschikt daarmee nu over drie betoncentrales.
ignore touch
31-10-2018 om 19:59
Lelystad - Theaterrestaurant Applaus in Lelystad is één van de drie Flevolandse restaurants met een vermelding in de Lekker500 2019 en het enige in de provinciehoofdstad.
ignore touch
30-10-2018 om 21:20
Dronten - Zeventien recreatie-, horeca- en agrarische ondernemers uit Dronten en Zeewolde kwamen woensdag bij elkaar op Landgoed Roggebotstaete voor de eerste trainingsmiddag van het programma IVN Gastheer van het Landschap.
ignore touch
30-10-2018 om 15:32
Lelystad - Een prachtige pvc-vloer op de grond en gordijnen uit de nieuwste collectie van Mart Visser voor het raam. De showroom van J.F. Flooring is helemaal ingericht op de laatste trends van dit seizoen. ‘We hebben voor iedere smaak een ruime keuze aan producten’, vertelt Jan Jansen van J.F. Flooring.
ignore touch
( Advertorial )
Van origine start in september het verenigingsleven. Na de zomervakantie hebben wij veelal het goede voornemen om weer gezond te gaan eten of om te gaan sporten. Het sporten en bewegen krijgt daarom in september ook de nodige aandacht.
ignore touch
26-10-2018 om 18:35
Lelystad - Na een mooi en druk seizoen sluit Billy’s Ice Cream in Lelystad op zondag 28 oktober de deur voor de winter. ‘Maar niet voordat we al het resterende ijs gratis uitgedeeld hebben!’, vertelt eigenaar Joop van der Vaart enthousiast.
ignore touch
( Advertorial )
Wat je denkt ben je zelf. Gemoed, gezondheid en gedrag, je hele leven wordt bestuurd in je hoofd. De kracht van het brein valt dan ook niet te onderschatten. Verborgen in de hersenen vind je de oorzaak van onverklaarbare klachten en aandoeningen, maar ook een onuitputtelijke bron van motivatie en innerlijke kracht. Begrip van het brein is daarmee de sleutel tot meer gezondheid en geluk.
ignore touch
24-10-2018 om 16:13
Dronten - Kaasspeciaalzaak Alexanderhoeve in winkelcentrum Suydersee in Dronten is sinds een paar maanden in nieuwe handen. André de Lang nam het stokje over van Piet Breunesse, die na 30 jaar van zijn welverdiende pensioen geniet.
ignore touch
24-10-2018 om 09:35
Lelystad - Twee medewerkers van Opel- en Peugeot-dealer Broekhuis in Lelystad, Cees Niesse en Alex Boon, vierden afgelopen week hun 12,5-jarig dienstverband.
ignore touch
18-10-2018 om 14:09
Biddinghuizen - De aardappelen zijn inmiddels van het land en moeten zo snel mogelijk worden gekoeld. Eén probleem: het is prachtig weer voor de tijd van het jaar, maar de nachten zijn nog niet zo koud als dat zou moeten. Akkerbouwer Willem Tijsseling uit Biddinghuizen en Peter Maljaars van Ventri Techniek vertellen wat er bij bewaren komt kijken.