Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Regio

Politie zoekt getuigen van woningoverval op boerenerf in Emmeloord

Geplaatst op dinsdag 12 februari 2019 07:17
Laatste wijziging: 12 februari 2019 15:21
  • Meerdere overvallers drongen het huis binnen. © GinoPress B.V.

pinterestmail

Emmeloord - Bij een overval op een woning aan de Hannie Schaftweg in Emmeloord is maandagavond rond half zeven een persoon lichtgewond geraakt. De daders gingen er vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Meerdere overvallers waren het huis binnengedrongen. De bewoners konden zelf nog 112 bellen. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse.

Bij de overval raakte één van de twee bewoners gewond. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld. Of er iets buit is gemaakt is nog onbekend. Over de verdere toedracht van de overval geeft de politie geen informatie omdat dit het onderzoek zou kunnen schaden.

De daders zijn na de overval in een onbekende richting gevlucht. Van hen ontbreekt nog ieder spoor. De politie is een zoekactie gestart. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest of meer informatie hebben over de overval. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Flevoland via telefoonnummer 0900-8844.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.