Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Regio

Uit-jeTent gaat verder onder de vlag van StEP

Geplaatst op donderdag 7 februari 2019 16:47
  • Peter Meurs van Uit-jeTent en Gert Gieskens, voorzitter StEP beklinken de samenwerking © Foto Pim van der Maden

pinterestmail

Emmeloord - Het kampeerfestival Uit-jeTent in de Noordoostpolder gaat verder onder de vlag van StEP. Uit-jeTent bestaat alweer 8 jaar en is een jaarlijks meerdaags evenement met allerlei activiteiten op en rond vier festivalterreinen.

De activiteiten zijn te combineren met mooie overnachtingen op unieke kampeerplaatsen. Eigenlijk kun je gewoon je eigen festival samenstellen! Kies zelf wat bij jou past: Bourgondisch Schokland, Buitengewoon Creatief, Natuur & Actief of ga je voor het drukbezochte Foodfestival? Voor elk wat wils!

Promotie

StEP (Stichting Evenementen en Promotie) heeft als doel het promoten van de Noordoostpolder en doet dat met het organiseren van leuke festivals en evenementen. ‘Uit-jeTent is een hele mooie aanvulling op onze portfolio. Een festival met dit concept hebben wij nog niet binnen StEP’, laat Gert Gieskens, voorzitter StEP, weten.

Ook voor sponsoren is Uit-jeTent een mooie aanvulling. Bedrijven die nu nog geen sponsor zijn van de evenementen van StEP zien met de komst van Uit-jeTent wellicht meer raakvlakken om ook sponsor te worden. Peter Meurs(Bestuurslid Uit-jeTent): ‘Nu wij met ons festival onder StEP vallen kunnen we toewerken naar een verdere professionalisering van het festival. Uit-jeTent is pure gebiedspromotie, het professioneel wegzetten van het festival vinden wij als commissie zeer belangrijk.’

300 vrijwilligers

Met de komst van Uit-jeTent heeft StEP een zeer uiteenlopend pakket aan evenementen die bijdragen aan de promotie van de Noordoostpolder in binnen- en buitenland. StEP organiseert samen met haar ruim 300 vrijwilligers ook: Nieuwjaarsfestival, Nacht van Oranje Emmeloord, Tulpenfestival, Groendag, Uit-jeTent, Pieperfestival, Sinterklaasfeest en Kerstmarkt.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers