Regio

Flevowegen.nl: alle informatie over wegen, fietspaden en vaarwegen op één plek (video)

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 19:50
  • © Provincie Flevoland

pinterestmail

Lelystad - De provincie Flevoland heeft donderdagmiddag een nieuwe Infra-website gelanceerd: Flevowegen.nl. Met de livegang van deze website is alle informatie over wegen, fietspaden en vaarwegen op één plek te vinden.

Werkzaamheden aan wegen, fietspaden, bruggen en sluizen en omleidingsroutes staan op Flevowegen.nl overzichtelijk bij elkaar. Ook de onverwachte stremmingen, als gevolg van bijvoorbeeld een ongeluk, zijn er vinden. Verder is te zien welke grote verbeteringen er de komende jaren op de agenda staan.

SMS-waarschuwingsdienst

Ook kunnen (vaar)weggebruikers zich aanmelden voor de nieuwe sms-waarschuwingsdienst. Deze is gratis. De provincie wil hiermee de weg- en vaarweggebruikers optimaal informeren, zodat zij vlot en veilig naar hun bestemming kunnen. 'Het is een pilot. Samen met de gebruikers van deze nieuwe service willen we de sms-waarschuwingsdienst verder uitbouwen'.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.