Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Regio

Batavialand is genomineerd voor 'Leukste uitje van Flevoland'

Geplaatst op Friday 7 December 2018 18:10
  • Piratendag in Batavialand. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - Batavialand in Lelystad is één van de vijf uitjes die in de race zijn voor de titel 'Leukste uitje van Flevoland 2019'.

Tijdens de ANWB-verkiezing voor het leukste uitje brachten ANWB-leden in totaal ruim 63.000 stemmen uit op de uitjes die zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing. Voor de tweede keer is de categorie ‘Leukste uitje over de grens’ toegevoegd. Wie de winnaars zijn wordt bekend gemaakt op donderdag 7 maart 2019 tijdens een feestelijke bijeenkomst.

De andere vier genomineerde uitjes in Flevoland zijn: Pannenkoekhuis Hans en Grietje in Zeewolde, Outdoorpark SEC Survivals in Almere, Dierenpark Almere Jungle in Almere en de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest.

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de negende keer. Vorig jaar werd Orchideeen Hoeve in Luttelgeest in Luttelgeest het ‘Leukste uitje van Flevoland’.

Kijk hier voor alle genomineerden in de verkiezing.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.