Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Regio

D66 Flevoland stelt kandidatenlijst vast

Geplaatst op dinsdag 16 oktober 2018 08:12
  • Tiko Smetsers, lijsttrekker van D66 Flevoland. © D66 Flevoland

pinterestmail

Regio - De Flevolandse leden van D66 hebben de lijst vastgesteld waarmee de Democraten de verkiezingen van maart 2019 ingaan. Na lijsttrekker Tiko Smetsers staat Yvonne den Boer-Schwagerman op nummer twee en Noortje Visser op drie.

Op de plaatsen vier tot en met tien staan Paul Vermeulen, Bas van Klompenburg, Mostapha El Madkouri, Erik Kunst, Jeroen Kok, Wim van Wegen en Ton van Aalderen. Lijstduwers zijn onder meer gedeputeerde Michiel Rijsberman, fractievoorzitter Shasta Rötscheid en Johan de Muynck, secretaris van het partijbestuur in Zeewolde.

Lijsttrekker Tiko Smetsers: ‘Deze lijst weerspiegelt waar we als sociaal-liberalen voor staan: een brede groep mensen die pragmatisch werkt aan het realiseren van idealen. Ik reken erop dat de kiezer deze kandidaten op basis van een concreet programma het vertrouwen geeft om er vier jaar lang gezamenlijk tegenaan te gaan!’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.