Regio

Scouting Nederland reikt Friends for Life beeld uit aan gemeente Zeewolde

Geplaatst op donderdag 9 augustus 2018 20:52
  • © Scouting Nederland

pinterestmail

Zeewolde - Jaap Boot, voorzitter van Scouting Nederland, heeft donderdag het Friends for Life beeld uitgereikt aan gemeente Zeewolde om de goede samenwerking te bezegelen.

Sinds de start van de samenwerking rondom Scoutinglandgoed Zeewolde hebben beide partijen veel van elkaar geleerd en elkaar ondersteund. De twee grote evenementen van deze zomer, Roverway 2018 en Nawaka 2018, brachten bijna 10.000 scouts naar Zeewolde met veel activiteiten op het Scoutinglandgoed en het centrum van Zeewolde en haar omgeving. Scouting Nederland kijkt uit naar de voortzetting van deze fijne samenwerking.

Friends for Life

Het Friends for Life-beeld staat symbool voor vriendschap en samenwerking. Het beeld bestaat uit een Scoutingdas met daarin een meisje en jongen die plezier en enthousiasme uitstralen. De Scoutingdas wordt geknoopt met een vriendschapsknoop, een speciale knoop die je door een vriend of vriendin laat knopen. Dit beeld symboliseert de speciale vriendschap tussen gemeente Zeewolde en Scouting Nederland.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.