Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Regio

Open Noordoostpolder kampioenschap touwtrekken

Geplaatst op woensdag 5 juli 2017 13:14
  • Touwtrekken. © Rens Hooyenga

pinterestmail

Bant - Alleen carnavalsvereniging De Droogpieren uit Emmeloord had zich opgegeven voor het touwtrekkampioenschap, zaterdag 15 juli na afloop van Eventing Emmeloord. De organisatie heeft er daarom een open kampioenschap van gemaakt.

Herhaalde oproepen leverden de organisatie niet meer dan één aanmelding. Nu is besloten er een open Noordoostpolder kampioenschap van te maken De organisatie roept touwtrekteams uit het hele land op zich aan te melden. Binnen de poldergrenzen zijn de spelregels wat verruimd. Ook vriendenteams met minimaal twee inwoners uit een dorp van Noordoostpolder zijn welkom.

Sterkste polderdorp

Het hoogst eindigende polderteam wint de prijs 'Sterkste polderdorp' en is een jaar lang in het bezit van de wisselbeker. Voor het hoogst eindigende team uit de rest van Nederland is er een aparte prijs beschikbaar. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Het touwtrekken begint op 15 juli omstreeks 17.00 uur in het Kuinderbos.

Opgave voor touwtrekken kan tot 13 juli via e-mail: brinkmanrene@hotmail.com.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.