Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Regio

Eventing Emmeloord zoekt vrijwilligers voor evenement Kuinderbos

Geplaatst op maandag 10 april 2017 09:32
  • Ook in het nieuwe jaar is Eventing Emmeloord in het Kuinderbos te vinden. © Vedapress

pinterestmail

Bant / Kuinre - Eventing Emmeloord wordt op 14 en 15 juli voor de derde keer gehouden in het Kuinderbos. Voor dit evenement zoekt de organisatie nog vrijwilligers. Onder de vrijwilligers wordt een hotelovernachting verloot.

Eventing Emmeloord is inmiddels uitgegroeid tot een door ruiters en publiek zeer gewaardeerd paardensportevenement met nationale en internationale erkenning van de KNHS en FEI. 'Vrijwilligers in de sport zijn belangrijk, want zonder kunnen de vele sport evenementen, waaronder Eventing Emmeloord niet plaatsvinden', aldus de vrijwilligerscommissie van Eventing Emmeloord.

Verkeersregelaars

De organisatie zoekt onder andere verkeersregelaars, parkeerhulp, steward, hindernisjurylid, stalmeester, ringmeester, schrijvers dressuurjury, springparcourshulpen. De organisatie zoekt mensen met ervaring met evenementen en/of paardensport maar het

Onder de vrijwilligers wordt een een hotelovernachting inclusief ontbijt in een Bastion Hotel naar keuze verloot en vijf kaarten voor Military Boekelo. De uitreiking van deze prijzen vindt plaats op de vrijwilligersavond.

Opgeven kan via: http://eventingemmeloord.nl/vrijwilliger-worden/

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.