Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Regio

Orchideeën Hoeve voor zesde jaar op rij 'Leukste uitje in Flevoland'

Geplaatst op dinsdag 10 januari 2017 22:17
  • Blije medewerkers van de Orchideeën Hoeve met de felbegeerde prijs. © Orchideeën Hoeve

  • De Orchideeën Hoeve. © BUN/ Egbert Voerman

pinterestmail

Luttelgeest - De Orchideeën Hoeve is het 'Leukste uitje van Flevoland van 2017'. Het is het zesde jaar op rij dat de attractie in Luttelgeest deze ANWB-verkiezing wint.

Thomas en Jeroen Maarssen van de Orchideeën Hoeve ontvingen dinsdagmiddag de eerste prijs uit handen van ANWB-leden op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De Bataviawerf in Lelystad kreeg de tweede prijs en het Aviodrome in Lelystad de derde prijs.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 50.000 stemmen uitgebracht.

De Orchideeën Hoeve scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2017.

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de zevende keer. De Efteling is het ‘Leukste uitje van Nederland 2017’.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.