Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Regio

Dick Slimmen is vrijwilliger van het jaar bij CHC

Geplaatst op maandag 9 januari 2017 10:56
  • © CHC Land van Vollenhove

pinterestmail

Vollenhove - Door het bestuur van Cultuur Historische Centrum Land van Vollenhove wordt elk jaar als blijk van waardering de vrijwilliger van het jaar gekozen. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst werd de oorkonde uitgereikt aan Dick Slimmen.

Jan Wester, voorzitter van het bestuur, vertelde donderdag dat Dick het afgelopen jaar heel veel werk heeft verzet. Er is getimmerd, gesausd, geplakt en er werden nieuwe vitrines gemaakt. Het resultaat mag er volgens de voorzitter zijn en was te zien tijdens de expositie 'Bodemschatten uit de Kop' en tijdens de tentoonstelling kerststallen.

Schokland

Dit jaar wordt het kabinet Bevolking opnieuw ingericht en is vanaf 8 april de nieuwe wisseltentoonstelling over Schokland en de Schokkers te zien. Om dit alles waar te kunnen maken heeft het museum vrijwilligers als Dick Slimmen hard nodig.

Het Cultuur Historisch Centrum is nu gesloten tot 8 april. Dan is de opening met een vernieuwd kabinet bevolking en een nieuwe wisseltentoonstelling 'Welkom Schokkers'.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.