Noordoostpolder

Bewoners kunnen meedenken over Canon Noordoostpolder

Geplaatst op woensdag 4 mei 2011 13:07
  • © Eigen foto

mail

Emmeloord - De bewoners van de Noordoostpolder worden gevraagd hun mening te geven over de vijftig vensters die Stichting Canon De Noordoostpolder voorlopig heeft geselecteerd. De vensters op de geschiedenis van de Noordoostpolder staan op www.canonnoordoostpolder.nl. Deze site is dinsdag online gegaan.

Polderbewoners kunnen voor 10 juni hun mening geven over vensters die eventueel missen, of die er in hun ogen onterecht tussen staan. Ook kunnen ze aangeven op een of andere wijze een bijdrage te willen leveren aan de inhoudelijke samenstelling van de vensters. Voor diegenen die niet digitaal kunnen of willen reageren is er ook de mogelijkheid om hun reacties per brief te versturen naar het secretariaat van de stichting: Zuidwesterringweg 9, 8308 PC Nagele. Hans Roefs uit Nagele is in het bestuur van Stichting Canon De Noordoostpolder de vervanger van de tussentijds opgestapte Hans Veenhuis. Roefs is manager kennis en technologie van het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium NLR en oud-raadslid. Hij is in de laatste bestuursvergadering benoemd. Het bestuur besloot daar ook Harrie Scholtmeijer en Wim Logtmeijer aan te stellen als venstercoördinatoren. Zij zullen de verschillende groepen aansturen die de vensters inhoudelijk zullen samenstellen. Tekstschrijver Huib van der Wal is gevraagd om de eindredactie te verzorgen. De venstercommissies zullen deze zomer worden samengesteld en aan het werk gaan. Het stichtingsbestuur wil de canon in het voorjaar van 2012 presenteren.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...