Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Noordoostpolder

Opnieuw meer woningkavels verkocht in Noordoostpolder

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 11:01
  • De kavels in de dorpen zijn verdeeld over Ens (foto), Espel en Creil. © BUN/ Egbert Voerman

pinterestmail

Emmeloord - In het eerste kwartaal van 2017 zijn in de gemeente Noordoostpolder opnieuw meer woningkavels verkocht. Vooral in de dorpen is het aantal gestegen.

Stijgende lijn is nog niet ten einde

Het gaat in totaal om 40 kavels, ten opzichte van 13 kavels in het eerste kwartaal vorig jaar en 37 kavels in het laatste kwartaal van 2016. 'De stijgende lijn die in 2016 is ingezet, is nog niet ten einde', zegt wethouder Wiemer Haagsma.

Verdeling

Van de 40 verkochte woningkavels liggen er 15 in Emmelhage en 25 in de dorpen. De kavels in de dorpen zijn verdeeld over Ens, Espel en Creil. Vorig jaar werd er in het eerste kwartaal slechts 1 kavel verkocht in de dorpen. De omzet van de verkochte kavels in het eerste kwartaal bedraagt ruim 1,9 miljoen euro.

Verwachtingen 2017

De gemeente Noordoostpolder heeft de ambitie voor dit jaar op 70 verkochte woningkavels staan. Wethouder Haagsma: 'Het is prachtig dat we na het eerste kwartaal al over de helft zijn. Met de verwachte verkoop van woningkavels in Ens en Marknesse-Zuid lijkt het erop dat onze verwachtingen worden overtroffen'.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.