Lelystad

Big Band Festival zet zich in voor Prinses Beatrix Spierfonds

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 10:03
  • Het Big Band Festival in de Kubus (archieffoto). © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - De achtste editie van het Big Band Festival vindt op zaterdag 26 januari plaats in de Kubus in Lelystad. Tijdens dit festival wordt er aandacht besteed en geld opgehaald voor de campagne 'DVN de wereld uit!' van het Prinses Beatrix Spierfonds. Het geld is bestemd voor onderzoek naar de spierziekte dunnevezelneuropathie.

Al voor het derde jaar op rij steunt het Big Band Festival onderzoek naar de spierziekte dunnevezelneuropathie (DVN).

Drie jaar geleden speelde Rianne Heijnen mee in één van de Big Bands. Rianne heeft de spierziekte dunnevezelneuropathie (DVN). ‘Ik speel baritonsaxofoon, maar door mijn spierziekte is dat wel eens lastig. Ik hoop het nog lang vol te kunnen houden'.

De organisatie van het Big Band Festival en van de Kubus helpen voor de derde keer mee om meer aandacht te vragen voor DVN en om de bezoekers van het festival om donaties te vragen voor deze spierziekte.

Het festival vindt plaats vanaf 12.00 tot 18.00 uur in de theaterzaal van de Kubus. Het is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de website van de Kubus.

Kijk hier voor meer informatie over het Prinses Beatrix Spierfonds.
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.