Lelystad

Team Malta pokert zichzelf in landelijke finale

Geplaatst op woensdag 9 januari 2019 08:25
  • © ONKP

pinterestmail

Lelystad - Team Malta uit Lelystad, onder leiding van Rene Krol, zit in de finale van het Nederlands Team Kampioenschap Poker. Het team behoort bij de 24 beste teams die op 12 januari in Ermelo strijden om de nationale titel.

Meer dan 750 teams deden mee in de 50 voorrondes die van juli tot en met december door heel Nederland gehouden. Alleen de beste teams zijn over en mogen het in een twaalf uur durende finale tegen elkaar opnemen in hun jacht naar de titel.

Live uitgezonden

Tijdens de finale wordt de zaal omgetoverd tot een ware Las Vegas pokerroom. Ook wordt de finale live uitgezonden via verschillende livestreams. Familie en vrienden kunnen op die manier hun favoriete pokerspeler goed volgen. Tijdens de livestream wordt er deskundig commentaar gegeven door onze commentatoren en zijn er diverse winacties.

Vier kampioensschalen

De teams spelen om de vier kampioensschalen. Dat is echter niet het enige wat de winnaars te wachten kan komen te staan. Net als bij veel sporten, spelen de winnaars zich met een dergelijke prestatie in de kijker en hebben zij goede kans om een sponsoraanbieding te krijgen. Zo’n sponsorcontract kan een speler veel opleveren.

De finale vindt op zaterdag 12 juli plaats bij Hotel De Heerlickheijd van Ermelo in Ermelo. De openingsceremonie begint om 12.30 uur waarna het toernooi om 13.00 afgetrapt wordt. Toeschouwers zijn welkom en hebben gratis toegang tot het balkon waar vandaan de finale gevolgd kan worden.

  • gallerij afbeelding

    © ONKP

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.