Lelystad

Gezelligheid tijdens gelukscarrousel

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019 16:47
  • Laat je verwennen aan de verwentafel. © Vraagelkaar

pinterestmail

Lelystad - Iedereen die het nieuwe jaar graag wil starten met nieuwe kansen én gezelligheid is op donderdag 10 januari van 10.00 tot 12.00 uur welkom tijdens de eerste Vraagelkaar gelukscarrousel van 2019 in buurthuis De Dukdalf in Lelystad.

Deze ochtend kunnen deelnemers onder het genot van een lekkere high tea en leuke workshops in contact komen met hun buurtgenoten.

Het doel van de gelukscarrousel is nieuwe mensen met dezelfde interesses leren kennen waarmee je leuke dingen kunt ondernemen. Wandelen, fietsen, naar het theater of gezellig eens samen koffie drinken.

Neem plaats aan de gelukstafel en kom erachter wat er allemaal mogelijk is. De inspiratiecoaches van Vraagelkaar ondersteunen graag bij de wensen of juist het ontdekken daarvan. Ook kan iedereen aanschuiven bij de Verwentafel voor een manicure en massage, creatief aan de slag met schilderen, een gezellig spelletje spelen, of genieten van een dansworkshop.

Aanmelden kan via www.vraagelkaar.nl/cafe of door te bellen met 088-7878901.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.