Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad

Samenloop voor Hoop wint Lelystadse Aanmoedigings Prijs 2018

Geplaatst op vrijdag 7 december 2018 09:49
  • De Lelystadse Aanmoedigingsprijs ging naar de Samenloop voor Hoop. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - De SamenLoop voor Hoop is de winnaar van de Lelystadse Aanmoedigings Prijs 2018. Dit werd donderdag bekendgemaakt door het bestuur van Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL) tijdens de bijeenkomst City Marketing Live.

De Lelystadse Aanmoedigings Prijs, die bestaat uit een geldbedrag van 500 euro en een oorkonde, is door de ECL in het leven geroepen om in het bijzonder de organisatoren van kleinschalige en met name beginnende evenementen, die een bijdrage leveren aan de opbouw van de samenleving en het versterken van de stadstrots, te waarderen voor hun inzet.

'Ontroerende sfeer'

'Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan de deelnemers stil bij kanker én vieren ze het leven. Tijdens de loop waren er muziekoptredens een braderie en diverse andere activiteiten waarbij iedereen welkom is. Er hing een fijne, gezellige maar soms ook een ontroerende sfeer Zo maken zij samen het verschil. De openheid en eensgezindheid maken van de SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement werd volledig door vrijwilligers georganiseerd en de opbrengst was voor het KWF. Dit jaar voor het eerst in Lelystad, maar niet voor de laatste keer', aldus Ruud Bootsma, voorzitter van ECL.

De beide andere genomineerden, het zomerkamp voor de Zeekadetten en Play voor Passion van SV Batavia, ontvingen een oorkonde en een fraaie bos bloemen voor hun nominatie.

  • gallerij afbeelding

    Ruud Bootsma, voorzitter van ECL. © Fotostudio Wierd

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.