Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Lelystad

Corneel biedt podium aan Lelystads talent

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 16:20
  • RIFE is een van de deelnemende bands. © R!FE

pinterestmail

Lelystad - Met al die grote nationale en internationale acts die Corneel naar Lelystad haalt is het belangrijk niet te vergeten dat Lelystad zélf ook heel veel muzikaal talent heeft. Vrijdag kunnen muziekliefhebbers komen kijken en luisteren naar een mooie vertegenwoordiging van dit talent.

AgustoMusic, ACES, Chelsea&Mozes, Dose Of Diverse, Gross, RIFE en Voldoende (allen uit Lelystad) spelen tijdens de Lelystadse voorronde van Flavourland.

Flavourland 2018 is de provinciale popprijs voor alle bands enacts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door het Centrum Amateurkunst Flevoland, in samenwerking met poppodia De Meester (Almere), Corneel en De Klos (Emmeloord).

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen door naar de Flavourland-finale. De editie van 2018 kent voor het eerst een bijzondere prijs: de winnaar skipt de voorselectie en doet direct mee aan de Grote Prijs van Nederland; dat wil zeggen stroomt direct in bij het bootcamp van de Grote Prijs.

De finale is op zaterdag 15 december in Poppodium De Meester in Almere.

Kijk voor kaarten en meer informatie op de website van Corneel

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.