Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Lelystad

Inzendingen fotowedstrijd bibliotheek zijn van hoog niveau

Geplaatst op donderdag 8 november 2018 18:43
  • Herfst in Natuurpark Lelystad. © Niels Lambrechts

pinterestmail

Lelystad - 132 deelnemers hebben een foto ingezonden voor de fotowedstrijd die FlevoMeer Bibliotheek samen met Het Flevo-Landschap, CameraNu.nl en Peter Abbes Fotografie hield. Maandag 5 november sloot de inzendtermijn.

De opdracht was: wie weet de kleuren en natuurverschijnselen van Natuurpark Lelystad in de herfst het best vast te leggen op beeld? Over die vraag zal de jury zich de komende week buigen, waarna het publiek mag stemmen op zijn favoriet.

Stemmen op favoriet

Het doel van de jury is om samen tot een shortlist van tien foto’s te komen. Geen gemakkelijke taak, want het niveau van de inzendingen is hoog. De shortlist zal van 16 tot 30 november online op de Facebookpagina van FlevoMeer Bibliotheek en fysiek bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad tentoongesteld worden. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriet.

De winnaar wordt op maandagavond 3 december feestelijk bekend gemaakt tijdens een officiële prijsuitreiking om 17.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.