Lelystad

Lelysteling (18) opgepakt voor overval op winkel

Geplaatst op woensdag 7 november 2018 12:42
  • © Piet Bosma

pinterestmail

Bennekom - Een 18-jarige jongen uit Lelystad is dinsdagavond aangehouden voor een overval op een winkel in Bennekom. Twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig. De politie zoekt getuigen.

Rond 17.45 uur kwam er een overvalmelding bij een winkel aan de Brinkstraat in Bennekom. Drie personen met bivakmutsen bedreigden de medewerker en eisten de inhoud van de kassa. De drie verdachten gingen er vervolgens vandoor.

Achtervolging

Een oplettende burger zag het voorval gebeuren en zette een achtervolging in. Mede dankzij de hulp van deze getuige kon de politie de 18-jarige jongen uit Lelystad aanhouden.  De politie heeft met behulp van een speurhond en een helikopter de omgeving afgezocht naar de andere twee personen.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen. Als er mensen zijn die meer hebben gezien of misschien in het bezit zijn van beelden, kunnen zij bellen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.