Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Lelystad

Schrijfster van 'Dummie de Mummie' signeert op De Boeier

Geplaatst op Friday 12 October 2018 16:35
  • © Marianne Imming

  • © Mandy

  • © Mandy

  • © Mandy

pinterestmail

Lelystad - Op openbare basisschool De Boeier in Lelystad werd vrijdag voor de tweede keer deze week een boekenmarkt gehouden. Terwijl de groepen 5 tot en met 8 hun boeken verkochten op kleedjes op het schoolplein, signeerde boekenschrijfster Tosca Menten haar boeken.

's Morgens hebben de leerlingen genoten van een informatieve, muzikale en zeer humoristisch voorstelling van Tosca Menten. De voorstelling ging over haar bekende boekenserie 'Dummie de Mummie'. Met liedjes, gedichtjes en verhalen blikte Tosca, samen met een muzikant, terug op 10 jaar 'Dummie de Mummie'. De week ervoor hadden de leerlingen al veel gewerkt, gepraat en gelezen over 'vriendschap' het thema van de Kinderboekenweek.

Vrijdagmiddag was er een boekenmarkt waar kinderen hun boeken mochten verkopen. Boekhandel De Brunte was te gast en verkocht boeken van Tosca, die de schrijfster met veel aandacht signeerde. Er stond een hele lange rij. Tosca besloot dan ook langer te blijven zodat alle kinderen hun boek konden laten signeren.

De leerlingen en ouders hebben heel enthousiast gereageerd op deze eerste boekenmarkt en kijken al uit naar de volgende.

  • gallerij afbeelding

    © Marianne Imming

  • gallerij afbeelding

    © Marianne Imming

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.