Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Lelystad

Vernieuwde Dukdalf feestelijk geopend

Geplaatst op Thursday 11 October 2018 16:18
  • © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - Na een grondige renovatie is afgelopen dinsdag de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) De Dukdalf in Lelystad geopend door wethouder Nelly den Os.

De wethouder werd verwelkomd door Jan Dekker, directeur van Welzijn Lelystad, want Welzijn Lelystad is ook in dit wijkcentrum verantwoordelijk voor het beheer en het Opbouwwerk werkt ook vanuit deze locatie.

Groot feest

Het was een stralende dag die de officiële (her)opening van wijkcentrum De Dukdalf dinsdag tot een groot feest maakte. Bewoners en netwerkpartners kwamen in groten getale nieuwsgierig ontdekken wat locatie te bieden heeft. Kinderactiviteiten en workshops van verschillende aanbieders, een informatiemarkt, (live)muziek en heerlijke hapjes verzorgd door stichting Samen Sociaal uit Lelystad, zorgden ervoor dat er volop werd genoten. 

Het nieuwe wijkcentrum is herbouwd op de plek van het oude buurthuis De Dukdalf aan de Punter 35-27. Bewoners en in stadsdeel Noordwest werkende instellingen waren allemaal uitgenodigd. Tijdens de opening was er volop de gelegenheid om kennis te maken van het activiteitenprogramma van De Dukalf.  

Behalve Welzijn Lelystad zijn het Jeugd- en Gezinsteam, de wijkraad en diverse bewoners actief in De Dukdalf. Het wijkcentrum biedt ook flexplekken voor het Sociaal wijkteam (SWT).

Spreekuren

Er worden wekelijks spreekuren gehouden. Zo is er een wijkspreekuur, er is een financieel spreekuur en ook de wijkraad heeft er een spreekuur.

  • gallerij afbeelding

    Het verbouwde wijkcentrum De Dukdalf in de Punter. © NDC/ Egbert Voerman

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.