Lelystad

Bets en Oudendorp Architecten gaat villa's bouwen in Warande

Geplaatst op donderdag 9 augustus 2018 18:20
  • Bets en Oudendorp Architecten is bekend van het ook in Warande ontwikkelde project van de zwevende villa’s. © Bets en Oudendorp Architecten

pinterestmail

Lelystad - De gemeente Lelystad heeft een reserveringsovereenkomst gesloten met Bets en Oudendorp Architecten uit Amsterdam voor de ontwikkeling van vrijstaande villa’s op een vijftal particuliere bouwkavels in de wijk Warande.

Het gaat om de kavelnummers 96, 97, 132, 134  en 155 (zie kavelkaart Warande – Lelystad), die vooralsnog uit de kavelverkoop aan particulieren zijn genomen. 

Woningbouw versnellen

De gemeente denkt met de uitgifte van zelfbouwkavels aan ontwikkelende partijen de woningbouw in Warande te versnellen om zodoende ook het eerste deelplan van deze nieuwbouwwijk af te kunnen ronden. In deelplan 1 is een groot aantal particuliere bouwkavels opgenomen. Na jaren van stagnatie op de woningmarkt, is de kavelverkoop aan zowel particulieren als ontwikkelende partijen ook in Lelystad sterk toegenomen. In het eerste deelplan van Warande zijn momenteel nog circa 20 bouwkavels vrij beschikbaar.

Moderne villa's met grote raampartijen

Bets en Oudendorp Architecten (bekend van het eveneens in Warande ontwikkelde project van de zwevende villa’s) legt momenteel de laatste hand aan de op de kavels te realiseren villa’s waaruit de woonconsument straks kan kiezen. Het worden moderne villa’s met grote raampartijen voor maximaal zon en licht in huis met een groot woonoppervlak op de begane grond. Tuinen georiënteerd op het zuiden. Zodra de villa’s en bijbehorende prijzen bekend zijn en de verkoop daarvan start, worden deze onder andere gepresenteerd op de website www.woneninlelystad.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
9 Aug 2018 19:55
H.P.M. van der Kolk
Bets en Oudendorp zouden iets moeten doen aan hun bekwaamheid op het gebied van het ontwerpen van 'villa's' of 2 onder 1kap huizen. Lelijk is ter discussie, maar dit is gewoon goedkoop en dom. Als je de kans krijgt om iets aardigs neer te zetten, dan lever je toch niet zoiets als dit in? Over mijn graf, zelfs als ik het geld had voor dit soort 'schlemieligheid'. Ik wens de kopers veel sterkte met hun miskoop: onverkoopbaar deze troep!
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.