Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Lelystad

Basisschool De Grundel viert feest

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 11:15
  • © OBS De Grundel

pinterestmail

Lelystad - De openbare basisschool De Grundel in de Gondel in Lelystad bestaat 40 jaar. Dit jubileum werd gevierd met een heuse feestweek.

De hele week stond in het teken van feestelijke activiteiten voor de kinderen op school, maar ook de buurt en oud-leerlingen konden meegenieten van dit jubileum.

Herrieoptocht door de wijk

De feestweek werd geopend met een herrieoptocht door de wijk. Alle kinderen knutselden hiervoor in de ochtend muziekinstrumenten, vlaggetjes en slingers om luid en duidelijk te laten weten: 'Het is feest  op De Grundel!'. De kinderen werden in de optocht muzikaal begeleid door een dweilorkest.

[De tekst gaat verder na de foto]

  • gallerij afbeelding

    © OBS De Grundel

 

Stormbaan op het schoolplein

Het feest barstte echt goed los op woensdagmiddag. Op het plein van De Grundel verscheen een stormbaan, er konden balloncreaties worden gemaakt, er waren hapjes en drankjes, kinderen konden worden geschminkt en juffen, meesters, vaders en moeders werden uitgedaagd tot een ritje op een rodeostier.

De sfeer was gezellig, de feeststemming optimaal en op het plein waren alleen maar blije gezichtjes te zien. 'Precies zoals we het graag zien op De Grundel', aldus de directeur, Lisa Weustink. 'We zijn trots op onze school en de fijne sfeer die we hier elke dag met de kinderen ervaren. Door op deze manier feest met elkaar te vieren ontstaat er een nog groter gevoel van samenhorigheid tussen ouders en kinderen in de buurt. Het was een fantastische week! Op naar nog 10 jaar OBS De Grundel!'

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.