Lelystad

Start bouw 18 vrije sector huurwoningen in rand HanzePark

Geplaatst op donderdag 14 juni 2018 16:20
  • Harmen Verhoeff van Credit Linked Beheer BV, wethouder Ed Rentenaar, Radboud de Jong van ReadyforLiving en Alinde Boeve van Bouwbedrijf Noordersluis voor de locatie van de huurwoningen. © Gemeente Lelystad

mail

Lelystad - Wethouder Ed Rentenaar heeft dinsdag startsein gegeven voor de bouw van 18 ééngezinswoningen aan de Schouw 37-39, aan de rand van HanzePark in Lelystad. Op de locatie van het voormalige verzorgingshuis De Ankerplaats heeft ReadyforLiving 18 vrije sector huurwoningen ontwikkeld.

Groeiende interesse beleggers

Wethouder Rentenaar is tevreden met de groeiende interesse van institutionele en nationaal opererende beleggers in Lelystad. 'Goede verbindingen en faciliteiten, maar ook de juiste woonproducten verleiden steeds meer beleggers te investeren in Lelystad. Een goede ontwikkeling'. De 18 huurwoningen worden opgenomen in het Huurwoningen Nederland Fonds van Credit Linked Beheer BV.

'De huizen worden volledig ReadyforLiving afgewerkt, zoals mensen dat ook gewend zijn van onze koopwoningen'. zegt Radboud de Jong van ReadyforLiving. 'De huizen zijn voorzien van een luxe keuken, luxe badkamer en vloer- en wandafwerking. Huurders kunnen er na oplevering direct gaan wonen. Klussen is niet nodig'.

Dudok-architectuur

De woningen worden gebouwd in de voor HanzePark typerende ‘Dudok-architectuur’. Realisatie is in handen van twee Lelystadse bedrijven: ReadyforLiving als ontwikkelaar en Noordersluis Bouwgroep als aannemer. Buisman Makelaars Lelystad is verantwoordelijk voor de verhuur van de woningen. De oplevering is naar verwachting in het voorjaar van 2019.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (3) Plaats een reactiereacties
profielfoto
14 Jun 2018 16:48
H.P.M. van der Kolk
Ook hier weer: warmtepomp, zonnepanelen en hr++ glas? Gasloos? Nee zeker? Dom gebouw!
profielfoto
14 Jun 2018 22:54
M van der Valk
Ach de zwaar gefrustreerde Groen Linkser Van der Kolk blijft maar huilie huilie doen op ieder bouw of ontwikkel bericht. Ziedend van jaloezie wat anderen bereiken, kijkend naar zijn mislukte en waardeloze leventje schoffeert hij alles en iedereen. Zielig dat je zo je verdere leven moet slijten. Misschien is een psycholoog of psychiater iets voor je?
profielfoto
20 Jun 2018 21:47
H.P.M. van der Kolk
Die meneer Valk toch, heeft al dagen in de spiegel gekeken en denkt: 'Mien kop staot mie net an', ik ga eens lekker anderen schofferen...Ziedend van jaloezie post hij zijn volgende bericht op de site van de Flevopost: 'Zao, dat zal 'iem leren kwaodsprieken over al die neue huzen' . En 'ie kriegt geliek! Zo ist maor net, meneer Valk!
(Waar deze 'meneer' al zijn grieven tegen mij vandaan heeft: geen idee!, ik ken 'meneer' helemaal niet, al moet ik zeggen dat zijn reacties vilein en smerig zijn, dit was niet de eerste vreemde reactie van deze wat gestoorde figuur...
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...