Lelystad

Start bouw 18 vrije sector huurwoningen in rand HanzePark

Geplaatst op Thursday 14 June 2018 16:20
  • Harmen Verhoeff van Credit Linked Beheer BV, wethouder Ed Rentenaar, Radboud de Jong van ReadyforLiving en Alinde Boeve van Bouwbedrijf Noordersluis voor de locatie van de huurwoningen. © Gemeente Lelystad

pinterestmail

Lelystad - Wethouder Ed Rentenaar heeft dinsdag startsein gegeven voor de bouw van 18 ééngezinswoningen aan de Schouw 37-39, aan de rand van HanzePark in Lelystad. Op de locatie van het voormalige verzorgingshuis De Ankerplaats heeft ReadyforLiving 18 vrije sector huurwoningen ontwikkeld.

Groeiende interesse beleggers

Wethouder Rentenaar is tevreden met de groeiende interesse van institutionele en nationaal opererende beleggers in Lelystad. 'Goede verbindingen en faciliteiten, maar ook de juiste woonproducten verleiden steeds meer beleggers te investeren in Lelystad. Een goede ontwikkeling'. De 18 huurwoningen worden opgenomen in het Huurwoningen Nederland Fonds van Credit Linked Beheer BV.

'De huizen worden volledig ReadyforLiving afgewerkt, zoals mensen dat ook gewend zijn van onze koopwoningen'. zegt Radboud de Jong van ReadyforLiving. 'De huizen zijn voorzien van een luxe keuken, luxe badkamer en vloer- en wandafwerking. Huurders kunnen er na oplevering direct gaan wonen. Klussen is niet nodig'.

Dudok-architectuur

De woningen worden gebouwd in de voor HanzePark typerende ‘Dudok-architectuur’. Realisatie is in handen van twee Lelystadse bedrijven: ReadyforLiving als ontwikkelaar en Noordersluis Bouwgroep als aannemer. Buisman Makelaars Lelystad is verantwoordelijk voor de verhuur van de woningen. De oplevering is naar verwachting in het voorjaar van 2019.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.