Lelystad

Huizen MorgenWonen staan in één dag

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018 16:22
  • De koopovereenkomst is getekend. © Gemeente Lelystad

mail

Lelystad - VolkerWessels Vastgoed heeft met de gemeente Lelystad een koopovereenkomst gesloten om 28 MorgenWonen huizen te realiseren in de wijk Warande. Door de unieke bouwmethodiek kunnen de woningen in één dag in elkaar gezet worden op de bouwplaats.

Dit zorgt voor minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, er is minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2-uitstoot, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving.

De huizen van MorgenWonen zijn gebouwd met een milieubewuste en zuinige omgang van energie. Dit zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat in de zomer en winter. De woning levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben.

www.volkerwesselsvastgoed.nl

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
12 Jun 2018 16:46
H.P.M. van der Kolk
Allemaal lachende gezichten, maar de adspirant koper (dat ben ik niet!) blijft met veel vragen zitten: materialen - duurzaam? , fundering?, warmtepomp?, gasloos?, zonnepanelen? , grootte? en prijs... Leuk bedacht, maar volgens mij absoluut niet haalbaar op dit moment, dus weer een hoop gebakken lucht. Wethouder moet maar weer eens in de hoek staan..
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...