Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Lelystad

Wegen rond Bataviahaven afgesloten tijdens Oldtimerdag

Geplaatst op woensdag 13 juni 2018 11:22
  • Archieffoto van Nationale Oldtimerdag in Lelystad. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - In verband met de 34e editie van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad zijn zondag alle wegen in het gebied tussen Batavia Stad en de zuidpunt van de Bataviahaven afgesloten tussen 06.00 en 20.00 uur.

Dit geldt ook voor de Oostvaardersdijk aan de zijde van Lelystad Haven en Reygersbeek (vanaf de Houtribweg). Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerterreinen van Batavia Stad Fashion Outlet. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Wegsleepregeling

Het kleine parkeerterrein vlak bij de bushalte op de Lelybaan is afgesloten vanaf zaterdag 16 juni tot en met zondag 17 juni 20.00 uur. Dit geldt ook voor de daar aanwezige invalidenparkeerplaats(en) en voor overige vergunninghouders. Er geldt een wegsleepregeling.

Omwonenden

Bewoners in het gebied rondom Bataviahaven zijn met een brief geïnformeerd over het evenement en de consequenties voor de bereikbaarheid van hun woonomgeving.

  • gallerij afbeelding

    Archieffoto van Nationale Oldtimerdag in Lelystad. © Corinne Groenenberg

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.