Lelystad

Renovatie appartementen Blauwe Slenk is begonnen

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 14:41
  • Het appartementencomplex aan de Blauwe Slenk. © NDC/ Egbert Voerman

pinterestmail

Lelystad - Centrada is begonnen met de renovatie van de appartementen aan de Blauwe Slenk in Lelystad. Het complex liep vorig jaar in februari aanzienlijke schade op na een woningbrand.

Ook de bergingen en het bijbehorende terrein krijgen een opknapbeurt. De gerenoveerde appartementen worden naar verwachting in oktober van dit jaar opgeleverd.

Na de brand is er uitgebreid technisch onderzoek gedaan naar de exacte omvang van de schade aan met name het casco en de installaties van het gebouw. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek bepaalde Centrada welk pakket aan maatregelen nodig is om het appartementencomplex te renoveren.

Kwaliteitsupgrade

De negen appartementen met één slaapkamer worden door Centrada volledig hersteld. Bovendien worden er verbeteringen doorgevoerd op het gebied van isolatie, installaties en comfort. Zo krijgen alle appartementen nieuwe keukens en badkamers. De algemene ruimtes krijgen een opknapbeurt en ook de bergingen en het bijbehorende omliggende terrein worden weer netjes gemaakt.

De verwachting is dat de appartementen in oktober weer gereed zijn voor verhuur. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.