Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Lelystad

Biograaf verzamelt herinneringen inwoners aan oud-burgemeester Hans Gruijters

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 09:42
  • Archieffoto burgemeester Hans Gruijters met koningin Beatrix. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - Klaas Tammes werkt momenteel aan een biografie van Hans Gruijters, oud-burgemeester van Lelystad (1980-1996). De auteur verzamelt herinneringen van inwoners aan Gruijters.

'Inmiddels heb ik in Lelystad veel mensen over Gruijters gesproken, vooral oud-wethouders, -raadsleden en -ambtenaren', vertelt Tammes. 'Om een evenwichtig beeld te krijgen verneem ik ook graag van de inwoners van Lelystad welke herinneringen zij hebben aan burgemeester Gruijters. Bijzonder graag ontvang ik hun reacties'.

Inwoners van Lelystad kunnen hun reacties doorgeven aan Klaas Tammes, Hogestraat 3, 4032 NM Ommeren, e-mail k.tammes@wxs.nl of telefoonnummer 06-53143197.

De auteur is zelf oud-burgemeester van het Gelderse Buren. Onlangs verscheen bij uitgeverij Balans zijn biografie van Louis Rudolph Jules Ridder van Rappard, ooit spraakmakend burgemeester van Gorinchem en de oom van Willem Ridder van Rappard, oud-burgemeester van Noordoostpolder.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.