Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Lelystad

Huurders Vereniging Ons Belang viert zilveren jubileum

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 18:51
  • Schrijver Joris van Casteren presenteert een paneldiscussie. © BUN/ Kees Bakker

pinterestmail

Lelystad - De Huurders Vereniging Ons Belang, de organisatie die opkomt voor de huurders van Centrada in Lelystad, bestaat 25 jaar. Dat wordt zaterdag 26 mei gevierd met een jubileummiddag in de Kubus.

Om 13.00 uur wordt de middag geopend door wethouder Janneke Sparreboom, waarna Professor Dr. Peter Boelhouwer, hoogleraar Housing aan de Technische Universiteit van Delft een presentatie zal geven over de woningmarkt. Vervolgens zijn er drie workshops die gegeven worden door Robert Atkins van Natuur en Milieu Federatie Flevoland, Martine Klaucke/Ben van Berkum, manager Wonen en gebiedsregisseur Centrada en Maarten Meesters, directeur Uiterton. Bezoekers kunnen er twee naar keuze volgen.

Paneldiscussie

Om 16.00 uur is er een paneldiscussie over een aantal stellingen, die gepresenteerd zal worden door Joris van Casteren. Het geheel wordt feestelijk afgerond met sneldichteres Dominique Engers, die 's middags alle onderdelen heeft bijgewoond en het geheel samenvat.

Uiterlijk 17 mei aanmelden

Mensen die de middag willen bezoeken, moeten zich uiterlijk 17 mei aanmelden via de mail: 25jaar@hvob.nl. Ook niet-HVOB-leden kunnen zich opgeven. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.