Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Lelystad

Buurtbus Lelystad rijdt vanaf mei uurdienst

Geplaatst op woensdag 11 april 2018 11:33
  • © Buurtbus Vereniging Lelystad

pinterestmail

Lelystad - De Buurtbus lijn 9 in Lelystad gaat vanaf mei een uurdienst rijden in plaats van de huidige anderhalf uurdienst. Hiermee wordt een grote wens van de vereniging en van de reizigers vervuld.

'De verwachting is, dat het aantal reizigers behoorlijk zal toenemen. In een jaar tijd heeft de buurtbus zich een vaste plaats verworven in het openbaar vervoersnet in Lelystad. Deze positie willen wij graag uitbreiden', licht Pieter Cassé, voorzitter van de Buurtbusvereniging Lelystad toe.

Op donderdag 12 april wordt in de Presentatiezaal van het Stadhuis vanaf 19.00 uur uitleg gegeven worden over deze verandering. Dan wordt ook de Algemene Ledenvergadering gehouden. Cassé: 'De vergadering is niet alleen voor de leden van de Buurtbusvereniging toegankelijk, maar ook voor andere belangstellenden. Graag geven we informatie aan geïnteresseerden om mee te doen als chauffeur op de buurtbus'.

In de loop van april is ook de website van Buurtbusvereniging Lelystad beschikbaar voor informatie. Arriva zal de dienstregeling aanpassen en ervoor zorgen, dat de nieuwe dienstregeling in heel Nederland bekend wordt.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.