Lelystad

Schuldenproblematiek onderwerp voor thema-avond

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 13:14
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Lelystad - PvdA, D66, SP, ChristenUnie, GroenLinks en CDA houden op donderdag 15 maart een thema-avond in de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad over de problematiek rondom schulden.

Veel inwoners van Lelystad kampen met problematische schulden. En dat is vaak ook een onderlegger voor allerlei andere maatschappelijke problemen.

Diverse Lelystadse ervaringsdeskundigen komen aan het woord. Dat zijn inwoners die zelf met dit probleem te maken hebben, maar ook professionele en vrijwillige hulpverleners.

Gespreksleider Elisabeth van den Hoogen probeert het gesprek zo veel mogelijk weg te houden bij politiek en bestuur, en zo veel mogelijk te richten op de daadwerkelijke dagelijkse praktijk. Hoe is het om schulden te hebben als inwoner van Lelystad? Is er wel een echte uitweg uit het schuldenmoeras?

Aan het eind van de avond reflecteert journalist Kees Bakker kort op die en andere vragen. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 20.00 uur. 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.