Lelystad

Loop zorgt voor feestelijk licht in het donker

Geplaatst op zondag 11 maart 2018 19:09
  • © Fotostudio Wierd

  • © Fotostudio Wierd

  • © Fotostudio Wierd

  • © Fotostudio Wierd

  • © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - Het is altijd weer een mooi gezicht: de Roparun Lichtjesloop. In het donker rennen tientallen mensen in bont en feestelijk verlichte kleding over de atletiekbaan bij AV Spirit.

Vrijdag was het zover voor het jaarlijkse spektakel, en als je weet dat er langs de baan ook het één en ander te beleven valt, met koffie van Monibarista en crêpes van Lena, zou je bijna niet mee willen lopen om alles gewoon rustig te kunnen aanschouwen. Gelukkig kozen de meeste bezoekers er voor wel mee te lopen, over een afstand van 4, 8 of 12 kilometer, want daarmee wordt ten slotte geld ingezameld en dat geld gaat naar Roparunteam Lelystad.

Op 19, 20 en 21 mei is de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.