Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Lelystad

Tweede Kamerlid Sharon Dijksma (PvdA) bezoekt Hanzeborg

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 20:53
  • Sharon Dijksma en raadsleden PvdA bezoeken de Hanzeborg en gaan in gesprek met medewerkers. © PvdA Lelystad

pinterestmail

Lelystad - Het PvdA-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma (vice-fractievoorzitter Zorg), Nelly den Os (fractievoorzitter PvdA Lelystad) en zes andere raadsleden van PvdA Lelystad brachten woensdag in het kader van de verkiezingen een werkbezoek aan de Hanzeborg in Lelystad.

Na een korte introductie ging de PvdA-delegatie in gesprek met bestuursvoorzitter John Bos van Woonzorg Flevoland en directeur Hanzeborg Liselotte Klijn. Hierbij zijn onder meer de huidige situatie in de verpleeghuiszorg en de hoge werkdruk in de thuiszorg onder de aandacht gebracht.

 Aansluitend zijn in een gezamenlijke lunch met medewerkers praktijkervaringen uitgewisseld. Gevraagd werd hoe zij de toegenomen zorgzwaarte ervaren in hun dagelijkse werkzaamheden. De PvdA-leden viel op hoe betrokken en warm de organisatie en het personeel is. Afsluitend deelde de PvdA rozen uit aan medewerkers en bewoners van de Hanzeborg.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.