Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Lelystad

Tweede Kamerlid Sharon Dijksma (PvdA) bezoekt Hanzeborg

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 20:53
  • Sharon Dijksma en raadsleden PvdA bezoeken de Hanzeborg en gaan in gesprek met medewerkers. © PvdA Lelystad

pinterestmail

Lelystad - Het PvdA-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma (vice-fractievoorzitter Zorg), Nelly den Os (fractievoorzitter PvdA Lelystad) en zes andere raadsleden van PvdA Lelystad brachten woensdag in het kader van de verkiezingen een werkbezoek aan de Hanzeborg in Lelystad.

Na een korte introductie ging de PvdA-delegatie in gesprek met bestuursvoorzitter John Bos van Woonzorg Flevoland en directeur Hanzeborg Liselotte Klijn. Hierbij zijn onder meer de huidige situatie in de verpleeghuiszorg en de hoge werkdruk in de thuiszorg onder de aandacht gebracht.

 Aansluitend zijn in een gezamenlijke lunch met medewerkers praktijkervaringen uitgewisseld. Gevraagd werd hoe zij de toegenomen zorgzwaarte ervaren in hun dagelijkse werkzaamheden. De PvdA-leden viel op hoe betrokken en warm de organisatie en het personeel is. Afsluitend deelde de PvdA rozen uit aan medewerkers en bewoners van de Hanzeborg.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
15 Feb 2018 19:09
M van der Valk
Zo die heeft lef, als Lelystad Airport oplichtster, Lelystad met lege handen achterlatend hier de geweldige madam te spelen? Niet te geloven!
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.