Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad

Plan voor huurappartementen met 'ontzorging' in HanzePark

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 15:02
  • Een impressie van het appartementengebouw 'Kopenhagen'. © ReadyforLiving

pinterestmail

Lelystad - Er zijn plannen voor de bouw van 42 appartementen op het nu nog braak liggende terrein tussen de Rigastraat, de Kopenhagenlaan en de Bruggestraat in de Lelystadse wijk HanzePark.

De bewoner wordt 'ontzorgd'

SliM Appartementen gaat een woongebouw op deze locatie op de markt brengen onder de naam ‘Kopenhagen’. Het gebouw bestaat uit vrije sector huurappartementen waar de bewoner wordt ‘ontzorgd’, met extra aandacht voor comfort. ReadyforLiving is ontwikkelaar van het gebouw en heeft een aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend.

Informatieavond

Tijdens een informatieavond op dinsdag 20 februari licht ontwikkelaar ReadyforLiving het plan voor het appartementengebouw toe. Verhuurder SliM Appartementen vertelt meer over het woonconcept. Vertegenwoordigers van de gemeente zijn aanwezig voor informatie over de te doorlopen procedure en – na realisering van het woongebouw – over de inrichting van de openbare ruimte.

Inloop

De informatiebijeenkomst heeft de vorm van een inloop. Tussen 17.30 en 19.30 uur zijn omwonenden en geïnteresseerden welkom op het Informatieplein Wonen & Ondernemen in de hal van Stadhuis.

De inloopavond staat ook open voor mogelijke geïnteresseerden in de te bouwen appartementen. Zij kunnen zich als belangstellende inschrijven op de website van SliM Appartementen.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.