Lelystad

Plan voor huurappartementen met 'ontzorging' in HanzePark

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 15:02
  • Een impressie van het appartementengebouw 'Kopenhagen'. © ReadyforLiving

pinterestmail

Lelystad - Er zijn plannen voor de bouw van 42 appartementen op het nu nog braak liggende terrein tussen de Rigastraat, de Kopenhagenlaan en de Bruggestraat in de Lelystadse wijk HanzePark.

De bewoner wordt 'ontzorgd'

SliM Appartementen gaat een woongebouw op deze locatie op de markt brengen onder de naam ‘Kopenhagen’. Het gebouw bestaat uit vrije sector huurappartementen waar de bewoner wordt ‘ontzorgd’, met extra aandacht voor comfort. ReadyforLiving is ontwikkelaar van het gebouw en heeft een aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend.

Informatieavond

Tijdens een informatieavond op dinsdag 20 februari licht ontwikkelaar ReadyforLiving het plan voor het appartementengebouw toe. Verhuurder SliM Appartementen vertelt meer over het woonconcept. Vertegenwoordigers van de gemeente zijn aanwezig voor informatie over de te doorlopen procedure en – na realisering van het woongebouw – over de inrichting van de openbare ruimte.

Inloop

De informatiebijeenkomst heeft de vorm van een inloop. Tussen 17.30 en 19.30 uur zijn omwonenden en geïnteresseerden welkom op het Informatieplein Wonen & Ondernemen in de hal van Stadhuis.

De inloopavond staat ook open voor mogelijke geïnteresseerden in de te bouwen appartementen. Zij kunnen zich als belangstellende inschrijven op de website van SliM Appartementen.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (5) Plaats een reactiereacties
profielfoto
14 Feb 2018 15:57
H.P.M. van der Kolk
Prima dat iemand appartementen bouwt, maar deze 'artist impression' doet werkelijk weer het allerergste vrezen, welke droplul maakt nu zulke 3d tekeningen? Dat kan ik beter, en dan heb ik het niet over de grafische kwaliteit, maar over de 'architect' die dit soort 'kartonnendozen' op papier (dat niet eens, digitaal) durft te publiceren... Zo wordt Lelystad als Amsterdam Nieuw West (vroeger) of erger Zuid-Oost nu. Als je jezelf als stad niet kunt profileren met wat bijzonders, dan wordt het nooit wat. De verantwoordelijk wethouder heeft al veel lelijks toegelaten (Waterwijzer en van der Valk 'hotel') en nu dit weer.. De welstandscommisie is blijkbaar allang ter ziele, en iedere prutser (zich architect noemend) kan gerust zijn gang gaan, zeker in Lelystad: l'histoire se répete, toujours, toujours... Dat is niet SliM, wethouder en projectontwikkelaar. Wij van de werkgroep 'Lelystad Anders' stellen voor dat een Echte Architect dit project gaat doen, ter geruststelling, het hoeft niet Calatrava of Kuijpers te zijn, maar een beetje architect maakt er zeker wat beters van!!
profielfoto
14 Feb 2018 16:04
H.P.M. van der Kolk
En: ik was het bijna vergeten, en durf het haast niet te vragen: Heeft deze 'ontzorgkolos' ook aardwarmte en zonne-energie? (oftewel: is dit gebouw energieneutraal?) Want daar zet het clubje(zie Flevopost) van bepaalde gemeenten 'op in', per 2019.. Dus wethouder, spreek u uit over deze initiatieven, want anders kunt u beter direct met pensioen wegens ongeloofwaardigheid..
profielfoto
16 Feb 2018 07:13
M van der Valk
Ach jee, wanneer komt er toch eens een einde aan het “kolkende” schofferen en zuren van ons alles beter kenner en weter?

Is het frustratie of jaloezie naar allen die wel presteren in het leven?

De arrogantie, het misplaatste elitaire (u hoort daar duidelijk niet bij) geeft mij braakneigingen.

Op naar de volgende verbitterde, sneue, wijsvingeringe en betuttelende reactie van de met zich zelf ingenomen Kolkie!
profielfoto
16 Feb 2018 15:40
H.P.M. van der Kolk
Meneer van der Valk, u moet wel heel erg boos zijn op mensen die uw mening niet delen.. U oordeelt dat ik gefrustreerd ben, misplaatst elitair, arrogant en nog zo wat. Ik denk dat mijn mening iets anders is dan uw overtrokken overtuiging dat alles wat investeert ook goed is. U bent duidelijk een ondernemer die hard bezig is, vooral voor u zelf, en gaat daarbij over lijken. Presteren, economisch gezien dan, is niet het hoogste goed, nadenken over hoe deze wereld te verbeteren is wel... Ik heb geen enkele frustratie naar goed presterende ondernemers, maar ik ben wel kritisch op mensen die alle normen en waarden (milieu, enz.) met voeten treden, en vooral bezig zijn met 'gewin' als u dat wat zegt... Tot slot: uw badinerende toon als 'succesvol' ondernemer moet u niet te lang volhouden, want u bent mensen i.q. mij aan het beledigen. Dat kan u een rechtszaak wegens smaad opleveren...
profielfoto
16 Feb 2018 20:49
M van der Valk
Zie ik met vertrouwen tegemoet!
Dag zieligerd!
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.