Lelystad

Stemwijzer voor Lelystad gaat woensdag online

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 13:57
  • Burgemeester Ina Adema nodigt alle kiezers, ook de zwevende, uit om de Stemwijzer in te vullen. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart, gaat op woensdag 14 februari de Stemwijzer voor Lelystad online.

Inwoners kunnen de Stemwijzer via www.stemwijzer.nl invullen en zo meer te weten komen over de veertien politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Burgemeester Ina Adema nam een voorproefje en nodigt alle kiezers, ook de zwevende, van harte uit om de Stemwijzer in te vullen. 'De Stemwijzer kan een goede hulp zijn om een weloverwogen stem uit te brengen voor de gemeenteraad'.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
13 Feb 2018 21:33
H.P.M. van der Kolk
Gelukkig ben ik geen 'zwevende' kiezer, laat staan een 'zweverige' kiezer, maar het punt is, er valt niets te kiezen: of de zittende club van 'Dikbetaalde ikke versus inwoners, we weten veel beter wat goed voor u is' , dat was dus VVD, PvdA, Inwonerspartij, CUen de SP.. Dus die kunnen we overslaan, maar een alternatief is niet voorhanden, GL heeft zichzelf al in de voet geschoten met het vliegveld, en van al die warrige 'locals' moet ik ook niets hebben, hou je over de PVV: nu, dat over mijn graf. Zelfs 'Jesus leeft' doet niet mee, of de Piratenpartij, en waar is de Partij voor de Dieren? (dat was de enige kanshebber). O,ja heb ik het CDA nog overgeslagen, tja ik heb een broertje dood aan zeuren over parkeren en parkeertarieven. Ik denk dat ik maar eens mijn stem ongeldig ga maken, want ik wil nog wel even dat referendum tegen de aftapwet meepikken...
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.