Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Lelystad

Politie onderzoekt mogelijk doelbewuste aanrijding (filmpje)

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 09:53
  • Beeld van de bewakingscamera. © Politie Lelystad

  • Beeld van de bewakingscamera. © Politie Lelystad

pinterestmail

Lelystad - Op beelden van een bewakingscamera van de PLUS supermarkt in de Botter is te zien hoe de bestuurder van een blauwe Fiat Seicento vrijdagavond 2 februari op een parkeerplaats mogelijk doelbewust een andere auto aanrijdt.

Op de beelden (zie hieronder) is te zien hoe de Fiat Seicento op de bijna lege parkeerplaats vanuit een parkeervak achteruit rijdt, langzaam de weg oversteekt, een beetje gas geeft en dan met de achterkant tegen de voorkant van de enige andere geparkeerde auto botst. Vreemd, want er was genoeg ruimte op de parkeerplaats.

Daarna stappen de bestuurders van beide auto's uit en lijkt het of ze ruzie met elkaar hebben. Vervolgens gaat de bestuurder van de Fiat Seicento er in zijn auto vandoor en blijft de bestuurder van de aangereden auto achter op de parkeerplaats.

Naar aanleiding van deze aanrijding, die plaatsvond op vrijdag 2 februari, tussen 20.00 en 24.00 uur, is de politie op zoek naar de bestuurder van de blauwe Fiat Seicento. Mensen die hem (her)kennen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.