Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Lelystad

CDA Lelystad wil proef met gratis parkeren

Geplaatst op vrijdag 19 januari 2018 14:50
  • De top 10 van de kandidatenlijst van CDA Lelystad met in het midden lijsttrekker Hans Maris. © CDA Lelystad

pinterestmail

Lelystad - Een proef met een vorm van gratis parkeren in het stadshart. Dat is één van de opvallendste speerpunten in het verkiezingsprogramma dat CDA Lelystad heeft gepubliceerd. Het programma draagt de titel 'Beter voor Lelystad'.

Het verkiezingsprogramma is tot stand gekomen met bijdragen van veel Lelystedelingen. Andere speerpunten zijn onder andere de verdere ontwikkeling van het stadshart met meer groen, een verkeersveiligheidsplan, nieuwbouw voor oude basisscholen en meer aandacht voor ouderen.

Lijsttrekker Hans Maris: 'Met het verkiezingsprogramma 'Beter voor Lelystad' presenteert het CDA een koers die goed is voor alle inwoners van Lelystad. Het CDA is een brede middenpartij. Een partij voor iedereen. Want een plaatselijke samenleving is een gemeenschap van en voor iedereen. Een gemeenschap waarin iedereen mee kan doen, op eigen kracht of soms met een duwtje in de rug. Een gemeenschap waarin we met elkaar verantwoordelijkheid nemen om die stap te zetten die soms net even nodig is om het werken, wonen en leven in onze stad nog fijner te maken. Voor onszelf en voor de ander'.

Bekijk hier het complete verkiezingsprogramma van CDA Lelystad.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.