Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Lelystad

Massagemarathon brengt meer dan 225 euro op

Geplaatst op dinsdag 21 maart 2017 13:57
  • © Marieke Andel

pinterestmail

Lelystad - De massagemarathon die zaterdag werd gehouden in de hal van het Lelystadse stadhuis heeft meer dan 225 euro opgebracht voor het goede doel: de A21-campagne die vecht tegen menselijk onrecht.

De opbrengst zal nog stijgen. Een aantal mensen heeft toegezegd nog geld over te maken via de bank. Dat loopt via Eddy Ramos, de initiatiefnemer van de massagemarathon.

Drie stoelmasseurs waren aanwezig om mensen voor een bedrag van 5 euro per persoon vijf minuten lang te masseren. De opbrengst komt geheel te goede aan A21, een campagne die vecht tegen menselijk onrecht en mensenhandel.

MEER OVER DIT ONDERWERP

Muskathlon

Op 18 mei doet Eddy Ramos zelf mee aan de Muskathlon, een sponsormarathon over de grens van Bulgarije naar Griekenland. Griekenland is een van Europese landen met de meeste slachtoffers van mensenhandel. Ramos heeft al 3.700 euro aan sponsorgeld binnen. Zijn streefbedrag is 10.000 euro.

Eddy steunen kan via deze link.

  • gallerij afbeelding

    Op 18 mei doet Eddy Ramos zelf mee aan de Muskathlon, een sponsormarathon over de grens van Bulgarije naar Griekenland. © Marieke Andel

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.