Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Lelystad

Bewoner trapt niet in babbeltruc

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2017 11:38
  • © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Lelystad - Een bewoner van De Veste in Lelystad doorzag donderdagavond het vage verhaal waarmee een onbekende man probeerde geld van hem te krijgen. De man koos eieren voor zijn geld en nam de benen.

De bewoner was de verdachte man nog wel achterna gelopen in de richting van het Bastion, maar verloor hem daar uit het zicht. De alerte bewoner meldde de 'babbeltruc' bij de politie.

Dezelfde man heeft vermoedelijk later in de avond ook aangebeld bij woning aan de Marderhoek in de Zuiderzeewijk. Ook daar was het hem niet gelukt geld te krijgen.

De verdachte man heeft een blanke huidskleur en is 1,70-1,80 meter lang. Hij heeft kort haar en is tussen de 30-40 jaar oud. De man droeg een grijze jas/vest.

Politie gaat de strijd aan met babbeltrucs

De politie wil het aantal slachtoffers van babbeltrucs terugbrengen. Daarom is ze deze week gestart met de campagne ‘Laat niemand binnen, wat ze ook verzinnen’. Lees hier meer.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.