Lelystad

Eerste kofferbakmarkt van seizoen druk bezocht

Geplaatst op maandag 4 april 2016 16:08
  • Kofferbakmarkt op de Agorahof. © Peter Rijsenbrij

pinterestmail

Lelystad - De eerste kofferbakmarkt in Lelystad van dit jaar werd zondag druk bezocht. Bijna tweehonderd gevulde kofferbakken stonden op de Agorahof en het grasveld naast de Agora.

Er waren weer nieuwe verkopers uit het hele land. 'Ze komen echt overal vandaan. Je merkt dat de kofferbakmarkt steeds populairder wordt. En vanuit de kofferbak verkopen en vooral ook leuke dingen tegenkomen blijft een heerlijke bezigheid', aldus initiatiefnemer Peter Rijsenbrij.

De kofferbakmarkt wordt steeds drukker en dus gezelliger. Rijsenbrij: 'Iedereen wil wat te doen hebben op zondag en daarom gaat men naar de kofferbakmarkt. Het mooie weer speelt altijd een belangrijke rol en we hadden de weergoden mee'.

De eerstvolgende kofferbakmarkt in Lelystad is op zondag 5 juni op Palazzo. Daar kunnen maximaal 150 auto’s staan. Aanmelden uitsluitend via de website. Rondsnuffelen is gratis. Een standplaats is er vanaf 15 euro.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.