Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Lelystad

Gasten genieten van afwisselend 'Kerst voor iedereen'

Geplaatst op zaterdag 20 december 2014 21:05
  • 'Kerst voor iedereen' in Theater Agora. © Fotostudio Wierd

  • 'Kerst voor iedereen' in Theater Agora. © Fotostudio Wierd

  • 'Kerst voor iedereen' in Theater Agora. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - Een volle zaal met genodigden genoot vanmiddag van een afwisselend eerste concert 'Kerst voor iedereen' van Harmonieorkest Lelystad.

Naast Harmonieorkest Lelystad werd aan de concerten meegewerkt door The New Land Singers, de Q-Buskers, de afdeling dans van De Kubus, dansschool Overeem, musicalgroep Almere, Sandra IJsebrands, Chantal Teeuwen en Petra de Bruijn en videoclub Flevo Lacus.

Het middagconcert werd aangeboden aan 'gasten' van Stichting De Zonnebloem, bewoners van de verzorgingshuizen Hanzeborg, Uiterton en de Hoven, aan personen aangedragen door Stichting Vluchtelingen en Nieuwkomers Lelystad en de Voedselbank Lelystad.

Voor deze doelgroepen was het concert gratis. Ook het vervoer naar en van het theater en de verzorging in het theater werden geregeld.

Het avondconcert was toegankelijk voor iedereen die dit project, de doelgroepen en de deelnemers een warm hart toedraagt. Van elk toegangskaartje voor dit concert gaat vijf euro als sponsoring naar het middagconcert.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.