Lelystad

Lelystadse Zomerraad neemt kijkje bij zwerfvuilopruimers in Karveel

Geplaatst op woensdag 23 juli 2014 17:33
  • Zomerraad Lelystad. © Fotostudio Wierd

  • Zomerraad Lelystad. © Fotostudio Wierd

  • Zomerraad Lelystad. © Fotostudio Wierd

  • Zomerraad Lelystad. © Fotostudio Wierd

mail

Lelystad - Een delegatie van de Lelystadse gemeenteraad nam dinsdagavond een kijkje bij het bewonersinitiatief 'Een Mooi Karveel Ieder Zijn Deel'. Het was het eerste bezoek op locatie van de Lelystadse Zomerraad.

De lokale politici lieten zich informeren door de bewoners van onder andere straat 57, die zelf hun buurt onderhouden en zwerfvuil opruimen.

De 25 leden van de Zomerraad hoeven zich de komende weken niet te vervelen. Ze ontvingen achttien uitnodigingen vanuit allerlei Lelystadse bewonersgroepen en maatschappelijke organisaties. Daaruit is een gevarieerd programma samengesteld, dat eind augustus eindigt met een thema-avond over en met Lelystadse jongeren.

De bezoeken van de raadsleden en fractieassistenten vinden plaats tijdens het zomerreces van de gemeenteraad. De rest van het programma staat op de speciale website van de zomerraad.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (2) Plaats een reactiereacties
profielfoto
30 Jul 2014 12:08
Martijn Hogerheijde
Echt nieuws vind ik dit niet.. 20 jaar geleden hielden wij (wij, de buurtkinderen en ouders) toen al elk jaar het grasveld - waar speeltoestellen op stonden - netjes bij door het water te geven in de zomer. Ook onkruid en rommel werd opgeruimd door de bewoners. Dit was in wijk 58 en dan met name de speeltuin.
profielfoto
30 Jul 2014 12:10
Martijn Hogerheijde
Excuses, met "echt nieuws" bedoelde ik "echt nieuw".
Het is al eerder gebeurt en gebeurt ook vast en zeker in andere delen van Lelystad.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...