Lelystad

Achttien uitnodigingen voor Lelystadse zomerraad

Geplaatst op zondag 20 juli 2014 15:49
  • De nieuwe gemeenteraad van Lelystad. © Fotostudio Wierd

mail

Lelystad - De 25 raadsleden en fractieassistenten die deelnemen van de Lelystadse zomerraad, hebben de afgelopen twee weken achttien uitnodigingen ontvangen vanuit allerlei Lelystadse groeperingen.

Daaruit is een gevarieerd programma samengesteld, beginnend met bewonersinitiatief 'Een Mooi Karveel Ieder Zijn Deel', en eind augustus eindigend met een thema-avond over en met Lelystadse jongeren.

In de Lelystadse zomerraad brengen Lelystadse gemeenteraadsleden en fractieassistenten een bezoek aan verschillende bewonersgroepen en maatschappelijke organisaties. Dit vindt plaats tijdens het zomerreces van de gemeenteraad.

MEER OVER DIT ONDERWERP

De rest van het programma staat op de speciale website van de zomerraad.
 

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
22 Jul 2014 21:28
Bart van der Kolk
Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een prima initiatief vind, maar ik hoop vooral dat de aanmeldingen die blijven liggen op een of andere wijze toch door de raad behandeld gaan worden. Laat ik het nog maar eens zo zeggen: raadslid ben je altijd, als je gekozen bent, bij wijze van spreken 24 uur per dag, het tekent je plicht tot het horen van de 'noden van burgers'. En dat bedoel ik dan niet zo als een voormalig raadslid dat opvatte: Een probleem dat hem goed uitkwam, direct bij de Telegraaf dumpen.
Op een andere manier gezegd: deze raad ( een paar fracties, waaronder GroenLinks en de PvdA) hebben iets moois op touw gezet, maar het moet blijken of dat burgers dichterbij de politiek brengt, en andersom natuurlijk...
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...