Lelystad

Own the Spot in Lelystad afgelast

Geplaatst op zondag 26 augustus 2012 13:53
  • Skate-event afgelast © Fotostudio Wierd

  • Skate-event afgelast © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad – Door de grote hoeveelheid regen is het skate-event Own the Spot in Lelystad afgelast. Er staat te veel water op de baan waardoor het te gevaarlijk is voor de deelnemers. Sportservice Flevoland gaat op zoek naar een nieuwe datum voor het event in Lelystad. Op 9 september is Own the Spot in Almere.

Tijdens het skateboardevent op de skatebaan laat elke deelnemers zien wat hij/zij kan op de ‘obstacles’ van het Zilverpark. Er is geen tijdlimiet per deelnemer. Het event gaat om het ‘ownen’ van een obstacle. Voor de beste tricks per obstacle krijgen de deelnemers punten. De ‘rider’ met de meeste punten ‘owned the obstacle’, waaraan leuke prijzen verbonden zijn. Deze prijzen worden door diverse sponsoren beschikbaar gesteld, waaronder Vans, Skullcandy en Burnside. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën: Kids (t/m 15 jaar) en Adults (vanaf 16 jaar). Het evenement is een samenwerking van Welzijn Lelystad, Thrillseeker en Sportservice Flevoland. Zie ook: https://www.facebook.com/sportserviceflevoland Lees ook: Own the Spot! in het Zilverpark, http://lelystad.flevopost.nl/?n_id=255432

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.