Human Interest

Wethouder neemt kijkje achter de schermen bij Underground

Geplaatst op vrijdag 16 februari 2018 17:11
  • Wethouder Janneke Sparreboom in Underground. © Underground

pinterestmail

Lelystad - Wethouder Janneke Sparreboom bracht zaterdagavon een bezoek aan Underground in Lelystad. Zij kwam niet alleen voor het concert van de band The Bootleg Beatles, maar wilde ook graag zelf zien ook hoe het poppodium tijdens een concertavond functioneert.

Onder de indruk

De wethouder was onder de indruk over de inzet van alle vrijwilligers bij Underground, die tot diep in de avond de bezoekers gastvrij ontvangen. Het concert was volledig uitverkocht, dus het was alle hens aan dek voor de medewerkers aan de bar. 'Bijzonder om met eigen ogen te zien wat er allemaal komt kijken bij zo’n concert en hoe servicegericht de vrijwilligers zijn'.

Ze komen graag terug

Na afloop van het concert nam Bart Drost, manager en promotor van Underground, trots de complimenten van The Bootleg Beatles in ontvangst over de sfeer van Underground: 'Ze komen graag een keer terug. 

Nieuwe naam

Poppodium Underground trekt steeds meer bezoekers uit een hele brede doelgroep. De huidige naam dekt daarmee de lading niet meer en daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe naam. Met ingang van het nieuwe seizoen in september moet de nieuwe naam er zijn.

Grootste poppodium van Flevoland

Underground is het poppodium van Lelystad en met een capaciteit van 400 bezoekers het grootste poppodium van Flevoland. Door de brede programmering van concerten, dance- en dansavonden bekleedt het poppodium een unieke positie in het Lelystadse culturele en uitgaanscircuit.

Underground draait voor het grootste gedeelte op vrijwilligers en is onderdeel van stichting Kubus Lelystad.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.