Human Interest

Leerlingen Ichthus College organiseren eigen gala

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 17:35
  • De initiatiefnemers Evelien van Rijswijk (links) en Yulia Veldhuis. © Ichthus College Dronten

pinterestmail

Dronten - Op het Ichthus College in Dronten heeft afgelopen vrijdag een gala plaatsgevonden. Het initiatief is genomen door twee leerlingen, Yulia Veldhuis en Evelien van Rijswijk, als onderwerp van hun profielwerkstuk.

Omdat een gala organiseren voor de bovenbouw geen standaard onderwerp voor een profielwerkstuk is, was dit nog een stevige uitdaging. Van promotionele handelingen treffen, tot kaartverkopen, een begroting opstellen, decoraties inkopen, begeleiding en entertainment regelen. Van alles werd er geregeld om de leerlingen en leraren een onvergetelijke avond te bezorgen.

Voor het gala waren een professionele fotograaf en twee dj’s ingehuurd. Alle leerlingen zagen er prachtig uit. Er kon worden gestemd op de koning en koningin van het gala, die later die avond gekroond zouden worden.

Een gala organiseren als onderwerp van hun profielwerkstuk was een sprong in het diepe, maar met als eindresultaat een spetterende gala-avond waar de aanwezigen nog lang aan terug zullen denken.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.