Dronten

Afscheidsfeest voor burgemeester Aat de Jonge

Geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 19:45
  • Burgemeester Aat de Jonge. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Dronten - Burgemeester Aat de Jonge neemt op zaterdag 27 oktober afscheid van de gemeente Dronten. Na een burgemeesterscarrière van ruim dertig jaar gaat hij per 1 november genieten van zijn pensioen.

Het gemeentebestuur van Dronten biedt de burgemeester en zijn echtgenote een afscheidsfeest aan. Dit feest vindt plaats op ‘het plein’ in De Meerpaal en begint om 20.45 uur. Om 22.30 uur is de 'grande finale'. Iedereen is welkom.

Entreekaarten feestrede

Voorafgaand aan het feest vindt in de theaterzaal een cultureel omlijste feestrede plaats (aanvang 19.30 uur, inloop 19.00 uur). Mensen die daar bij willen zijn, kunnen dit tot maandag 15 oktober kenbaar maken via communicatie@dronten.nl. Bij beschikbaarheid wordt(en) de entreekaarten in de week van 15 oktober toegestuurd. Mochten er geen kaarten meer beschikbaar zijn dan wordt men hierover vóór 19 oktober geïnformeerd. Natuurlijk bent u in dat geval wel vanaf 20.45 uur van harte welkom op ‘het plein’ in De Meerpaal.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.