Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Dronten

Modernisering 48 woningen Spelwijk start in 2019

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 14:33
  • De ondertekening. © OFW

pinterestmail

Swifterbant - Oost Flevoland Woondiensten (OFW) en Mateboer Bouw BV hebben maandag de aannemingsovereenkomst ondertekend voor de modernisering van 48 woningen in de Spelwijk in Swifterbant.

Hiermee zijn de prijsonderhandelingen afgerond en zal het overleg met de bewoners verder worden opgepakt. Het was natuurlijk belangrijk om te weten of de plannen financieel haalbaar zijn. OFW en Mateboer Bouw streven ernaar in 2019 te starten met de uitvoering.

Tekort aan metselaars

Eerder dit jaar werd de planning voor de modernisering aangepast door een tekort aan metselaars. Hierdoor was het niet mogelijk om dit najaar te starten met de uitvoering.

Aanzicht wijk wordt verbeterd

Door de modernisering van de woningen wordt het aanzicht van de hele wijk verbeterd. De woningen krijgen een mooie en eigentijdse uitstraling. Bovendien worden de woningen aangepast aan de huidige kwaliteitseisen, waardoor het wooncomfort en de veiligheid van de woningen verbetert. Ook de energieprestatie van de woningen verbetert aanzienlijk. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.