Dronten

Modernisering 48 woningen Spelwijk start in 2019

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 14:33
  • De ondertekening. © OFW

pinterestmail

Swifterbant - Oost Flevoland Woondiensten (OFW) en Mateboer Bouw BV hebben maandag de aannemingsovereenkomst ondertekend voor de modernisering van 48 woningen in de Spelwijk in Swifterbant.

Hiermee zijn de prijsonderhandelingen afgerond en zal het overleg met de bewoners verder worden opgepakt. Het was natuurlijk belangrijk om te weten of de plannen financieel haalbaar zijn. OFW en Mateboer Bouw streven ernaar in 2019 te starten met de uitvoering.

Tekort aan metselaars

Eerder dit jaar werd de planning voor de modernisering aangepast door een tekort aan metselaars. Hierdoor was het niet mogelijk om dit najaar te starten met de uitvoering.

Aanzicht wijk wordt verbeterd

Door de modernisering van de woningen wordt het aanzicht van de hele wijk verbeterd. De woningen krijgen een mooie en eigentijdse uitstraling. Bovendien worden de woningen aangepast aan de huidige kwaliteitseisen, waardoor het wooncomfort en de veiligheid van de woningen verbetert. Ook de energieprestatie van de woningen verbetert aanzienlijk. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.