Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Het nieuws over de ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Dronten

Politie achterhaalt stiekeme brokkenpiloot

Geplaatst op maandag 9 juli 2018 10:33
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Dronten - Een man die zondagochtend bij een eenzijdige aanrijding op de Wisentweg in Dronten een hardkunststof paal door midden reed, dacht daar ongezien mee weg te komen. De politie wist de stiekeme brokkenpiloot echter te achterhalen.

Een oliespoor leidde de politie naar een straat in De Gilden. Het voertuig bleek daar echter niet (meer) aanwezig. Bij het buurtonderzoek ter plaatse reageerde één buurtbewoner eigenaardig. Toen de agenten de auto's bij zijn woning natrokken bleek er één een leenauto van een Drontens garagebedrijf.

Auto met forse schade bij de garage

Toen de agenten langs de garage gingen bleek te auto van de man met forse schade binnen te staan. Een sleutelhouder werd gebeld en de bewuste auto werd, na vergelijking van de bij de aanrijding achtergebleven auto-onderdelen, inbeslaggenomen voor het onderzoek.

Opdraaien voor schade

De genoemde man meldde zich aan het bureau en heeft een verklaring afgelegd. Hij blijft verdacht van het verlaten van de plaats van ongeval zonder zich kenbaar te maken. De man zal vermoedelijk opdraaien voor de schade aan de paal en het wegdek.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.